GalaDent

dobrodošli u galadent

stomatologija
medicina
estetika.

GalaDent

dobrodošli u galadent

Licencirani kadar
priznati kvalitet
moderan pristup.

GalaDent

dobrodošli u galadent

simetrija
harmonija
estetika.

Gala Dent - Protetika

Protetika

Nadoknada izgubljenih zuba, korekcija izgleda položaja pojedinih zuba, estetski savršeno i udobno. Sve vrste mobilnih protetskih radova (proteza). Metalokeramičke krunice i mostovi.

Detaljnije
Gala Dent - Implantologija

Implantologija

To je najmodernije i najdugotrajnije rešenje kod osoba koje su izgubile jedan, više ili sve zube! Većina dentalnih implanata je od titanijuma, koji besprekorno zamenjuje koren izgubljenog zuba!

Detaljnije
Gala Dent - Dentalni turizam

Dentalni turizam

Za nas nešto najlepše i najvrednije što naši pacijenti mogu poneti sa sobom jeste OSMEH! Osmehnite se već sutra i promenićete svet u nešto lepše i bolje! Sa gala osmehom sve je moguće!

Detaljnije

rekli su o našoj ordinaciji

Iza nas je dvadeset uspešnih godina, a pred nama je budućnost koju želimo da kreiramo.

Gala Dent - Rekli su o nama

Vanja Babić

U Gala Dentu sam dobila solidarnost, podršku, razumevanje i što je najvažnije stručno obrazloženje za uzrok mog problema kao i najbolji savet! Estetika mi je veoma važna, kako zbog ličnog zadovoljstva, tako i zbog posla kojim se bavim, jer stalno dolazim u kontakt sa ljudima. Dr. Mirjana Milutinović je veliki i nepogrešivi esteta!

Gala Dent - Rekli su o nama

Sanja Simonović

Srećna sam, jer sam zahvaljujući Gala Dentu ostvarila svoj san i saznala da holivudski osmeh nije samo privilegija bogatih i slavnih. Svoj sam dobila po pristojnoj ceni i čini da plenim na svakom koraku kao prava diva.

Gala Dent - Rekli su o nama

D. P.

U Gala Dentu sam pronašao razumevanje za rešenje svojih stomatoloških problema. Izuzetno sam zadovoljan brzinom sa kojom sam dobio osmeh na koji sam ponosan i koji čini da se u celini osećam zdravije i vitalnije.

newsletter blog

Prijavite se na naš newsletter i pratite akcije i tekstove iz sekcije Blog