O nama

Spec. Dr Mirjana MilutinovićDr. Mirjana Milutinović, je vlasnik i osnivač GAlA DENT ordinacije.

Idejni je tvorac GALA brenda i GALA koncepta!

Specijalizirala je ORTOPEDIJU VILICA, na Klinici za ortopediju SFB!

Edukaciju i praksu sticala je u zemlji i inostranstvu i učila od najboljih!

Prim.Dr Miodrag Stojković, Beograd

Prof. Dr. W.Rosenstein DDS MSD, USA

Prof. Dr. Hans Pancherz, Spain

Dr.med. Dent Marc Geserick, Germany
Dr. Mirjana Milutinović Vas vodi kroz terapiju sa istinskim znanjem i posvećenošću. Planira za Vas, organizuje Vaše vreme, bira materijale i brine da do zajedničkog cilja dođete sa lakoćom i lepotom ulaganja u sebe i svoje zdravlje. Ona voli svoj posao, voli i ceni osobe kao što ste Vi koji ste joj poverili Vaše zdravlje i ukazali poverenje u radu. Zato se trudi da prevaziđe Vaša očekivanja kada je kvalitet, ali i estetika u pitanju!


FILOZOFIJA
Stomatološka ordinacija GALA DENT se nalazi u samom srcu Beograda, na Vračaru!

Ako ste poklonik lepog i volite da se na Vama vidi skladna i otmena lepota, dolaskom u Gala Dent po usluge, Vi ste na pravom mestu! Za pacijente kao što ste Vi, želela sam da omogućim prijatan i nadasve opušten ambijent koji oslobađa straha i neprijatnosti, a zatim i omogućava nesmetan rad pri kreiranju Vašeg osmeha!

Mi u Gala Dentu smo rasli, usavršavali se i razvijali tokom 2 decenije duge prakse, čineći samo najbolje za naše klijente. Rezultat toga je da smo izrasli u GALA BRAND, holističku sinergiju svih svojih polja interesovanja i rada, kao sto su Gala Dent, Gala Beauty, Gala Life i Gala Invest. Gala je brand i koncept koji sam imala čast da predstavim na poziv „Serbian City Club-a“ iz Velike Britanije, u maju 2017. godine u Londonu, u Richmond House, 79 WhiteHall!

Gala Dent nije samo ordinacija, to je mesto dobre energije gde se spajaju i zajedno dišu ESTETIKA, SIMETRIJA i HARMONIJA, vođene rukom profesionalaca i znalaca!

GALA DENT - GALA SMILE = OSMEH KOJI SE PAMTI!

Pogledajte cenovnik

zakažite tretman

Iza nas je dvadeset uspešnih godina, a pred nama je budućnost, koju želimo da kreiramo.